Megrendezzük álmai esküvőjét!

A Mátra lábánál természeti környezetben, elegáns és romantikus esküvői helyszínként várja háromcsillagos szállodánk az ifjú párt és az ünneplő vendégsereget. Budapesttől 85 km-re autópályán keresztül alig 1 óra alatt elérhető a Farkasmály pincesor, amely Gyöngyös és Mátrafüred között található a 24-es számú főút mellett.

A szálloda és a személyzete a 2012-es nyitás óta már több mint 100 alkalommal tette emlékezetessé a nagy napot, így az épület felszereltsége és a szervezési és kivitelezési folyamatok megvalósítása magas szintet képvisel. Légkondicionált éttermünk 90 fő befogadására alkalmas tánctérnek és zenekarnak szánt helyet meghagyva, melyet a mellette lévő teraszhelyiség egészít ki további 40 fő ültetésére kínál lehetőséget.

A hotelben található 16 szobánk különböző kialakításban 2, 3 vagy családi szobák esetén 4 fő részére kínál szálláshelyet. Emellett a hoteltől 250 méterre lévő borházunk 3 vendégszobájával összesen 65 főt tudunk elszállásolni. A szobák légkondicionáltak és kényelmes pihenést kínálnak a másnapi svédasztalos reggeliig.

Bízom benne, hogy megtisztelnek látogatásukkal és személyesen is bemutathatom egy előre egyeztetett időpontban szállodánkat.

Nagy Imre - tulajdonos

Partnerek